Sposób przygotowania

Ziemniaki pokroić w kostkę , brukselki w ósemki , ogórek w słupki , pomidor w kostkę , kapustę w paseczki . Do garnka włożyć wszystkie warzywa , kostki bulionowe , ziemniaki, groszek , 2 łyżki kopru i wlać wodę . Gotować 40 minut. Z mięsa robić kuleczki wielkości orzecha włoskiego i wrzucać na gotującą się zupę . Gotować 20 minut . Doprawić pieprzem , maggi , śmietanę . posypać pozostałym koperkiem .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Takiej zupy jeszcze nie robiłam z mielonym mięsem i groszkiem konserwowym, ciekawa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !