Sposób przygotowania

1. W naczyniu żaroodpornym ułożyć
1. Makaron penne ugotowany na półtwardo.
2. Podduszone na łyżce oliwy (z dodatkiem czosnku) krewetki.
3. Liście świeżego szpinaku.
4. Całość polać sosem beszamelowym.
5. Na wierzch rozłożyć ser mozarella pokrojony w plastry.
6. 20 minut zapiekać w piekarniku

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    Krewetki troche dorogie, ale raz na jakiś czas mozna poszaleć:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata112

    fajny przepis!
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    lubię takie zapiekanki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !