Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

poledwiczki w sosie wlasnym

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wieprzowa ponad 0,5 kg
woreczek do pieczenia 1 sztuka
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: poledwiczki w sosie wlasnym

Poledwice pluczemy,osuszamy papierowym recznikiem.Kroimy w plastry grubosci do 1 cm.lekko rozbijamy tluczkiem i Obtaczamy w przyprawie do miesa.Przekladamy do woreczka i zawiazujemy.Nakluwamy torebke w 2-3 miejscach i przekladamy do naczynia zaroodpornego.Pieczemy w piekarniku w temperaturze 200 stopni okolo 40 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasiax18 11.06.2012 21:41
super
Izabela/bella81 22.12.2010 10:40
pyszne
pawel6 16.08.2010 11:17
Ciekawy przepis.
Jolanta40 21.07.2010 20:59
niezwykle prosty, ale tez fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak