Sposób przygotowania

Poledwice pluczemy,osuszamy papierowym recznikiem.Kroimy w plastry grubosci do 1 cm.lekko rozbijamy tluczkiem i Obtaczamy w przyprawie do miesa.Przekladamy do woreczka i zawiazujemy.Nakluwamy torebke w 2-3 miejscach i przekladamy do naczynia zaroodpornego.Pieczemy w piekarniku w temperaturze 200 stopni okolo 40 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    niezwykle prosty, ale tez fajny przepis
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Ciekawy przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !