Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surowka z warzyw

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta poL malej glowki
marchewka 1 sztuka
rzodkiewka 1 peczek
szczypiorek posiekany 2-3 lyzki
sól do smaku
majonez wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: surowka z warzyw

Kapuste drobno szatkujemy.Marchewke myjemy ,obieramy i scieramy na tarce o srednich oczkach.Rzodkkiewke myjemy i kroimy w cienkie plastry.wszystkie skladniki laczymy ze soba.Mieszamy,dodajemy szczypiorek,sol do smaku i majonez.Dokladnie laczymy i odstawiamy do lodowki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 17.09.2012 21:22
dobra
Jaheira11 22.07.2011 23:35
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak