Sposób przygotowania

Jajka ucieramy z cukrem.Dodajemy mąkę i proszek.Wszystko miksujemy.Margarynę roztapiamy studzimy i wlewamy do ciasta.Miksujemy.Wylewamy na blaszkę wyłożoną pergaminem.Rabarbar obieramy myjemy i kroimy w kostkę.Wykładamy na ciasto.Kruszonka:1/2 kostki masło, 1/2 szkanki cukier, 1 opak cukier waniliowy, 1 szklanka mąka. Składniki połączyć ze sobą, kruszonka musi być sypka, jeśli jest zbyt wilgotna dodać mąki i cukru, jeśli zbyt sucha, dodać masła.Wyłożyć na cisto.Piec w temp.180 stopni przez 35 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha, bardzo lubię ciasta z różnymi owocami
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja też lubię
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    ja tak samo.
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Uwielbiam takie ciacha!
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    tylko skad rabarbar - ogolnie super :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    uwielbiam takie ciasta
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    za rabarbarem nie przepadam ale twoje ciasto wyglada bardzo ladnie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Też taki robię i polecam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha ciacho
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    lubie takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !