Sposób przygotowania

Rybę rozmrozić, podzielić na porcje, oprószyć solą pieprzem, przyprawą do ryb, następnie skropić sokiem z cytryny. Cebulę, czosnek i koperek drobniutko posiekać. Chrzan wymieszać z oliwą. Odrobiną oliwy posmarować naczynie żaroodporne, ułożyć w nim porcje ryby, posmarować je chrzanem, posypać cebulą, czosnkiem i posiekanym koperkiem. Rybę zapiekać w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez około 20- 25 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Wspaniałe danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię rybę:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetnie musi smakować taki dorsz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !