Sposób przygotowania

Ananasa pokroić w drobniutką kosteczkę(odłożyć 2 krążki do dekoracji)i odsączyć na sitku.Śmietanę ubić z dodatkiem śmietan fixu i cukru pudru.Wymieszać wódkę z 150 ml soku z anansa,dodać kilka kropel aromatu rumowego i nasączyć wszystkie krążki biszkoptowe.Połowę ubitej śmietany wymieszać z pokrojonym ananasem.Na krążek biszkoptowy wyłożyć połowę smietany z ananasem,rozsmarować,przykryć drugim krążkiem,rozsmarować resztę śmietany z ananasem i przykryć trzecim krążkiem.Odłożony ananas pokroić na kawałki.Posmarować boki i górę tortu śmietaną.Bok tortu obsypać wiórkami kokosowymi.Resztą śmietany,pokrojonym ananasem i posypką czekoladową udekorować tort.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Wow, pychota!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    palce lizać!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Wyglada ladnie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !