Sposób przygotowania

Mięso delikatnie rozbić następnie oprószyć solą i pieprzem lub gotową przyprawą do kurczaka. Na każdym kawałku mięsa ułożyć plaster szynki i ser żółtego. Można to posypać dowolnymi ziołami wówczas fajnie się wtopią w ser. Następnie przykryć pozostałymi kawałkami mięsa i boki spiąć wykałaczkami. Maczać w jajku bułce tartej i smażyć na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    pychota!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    pyszność i tyle w temacie! ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !