Sposób przygotowania

Skrzydełka umyłam i odkroiłam, wyrzuciłam lotki. Mięso gotowałam przez 30 minut w wodzie z kostkami rosołowymi. Odcedziłam
Gdy przestygły obtoczyłam je w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Usmażyłam na złoto. Włożyłam do garnka. Z podanych składników zagotowałam zalewę i gorącą zalałam skrzydełka. Pozostawiłam na 2-3 dni aby się 'przegryzły'.

Smacznego :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    fajny pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    pyszne:)
  • 1
    imgp6567-kopia
    Opublikowano

    Habibi

    Mam podobny przepis, od koleżanki, u której jadłam takie skrzydełka :) może nieco inaczej s ą przyprawiane, jednak pomysł podobny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !