Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

puree ze szparagów

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szparagi zielone 750 g
smietyana 3 łyzki
mąka 1 łyzeczka
masło 2 łyzeczki
żółtko jajek 2 szt
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: puree ze szparagów

szparagi obrac ,ugotowac zmiksowac i przetrzec. smietane wymieszac z maka wlac do szparagów dodac maslo posolic opruszyc pieprzem i dusic 10 minut Przed podaniem zaciagnac zółtkami.(do puree mozna dodac sok z cytryny)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak