BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Krok 1

Wywar z parzenia szynki przecedzić, i zagotować. Zakwas żurkowy dobrze rozmieszać i wlać do wywaru, czosnek rozgnieść , dodać do żurku, gotować często mieszając ponieważ może się przypalić.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Henryka2

    Czy to już Wielkanoc?! Ale przepis super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konczi

    chyba bardziej na Boże narodzenie przepisiki korzystniejsze ale mimo wsio musi być pyszny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Poison1988

    i do tego w chlebku :) ojj tylko raz jadłam żurek w chlebku i pamiętam go do dziś :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pyszna zupka, bardzo ładnie podana.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    mniam mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszny żurek i podany w chlebie fajnie się prezentuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !