Sposób przygotowania

Z dużych, okrągłych andrutów wycinamy szklanką mniejsze kółka. Ubijamy bita śmietanę z mlekiem w osobnym naczyniu. Tak przygotowaną bitą śmietaną dekorujemy każde koło andruta. Dodatkowo dekorujemy to też owocami wg uznania. Pyszny deser dla dzieci i dorosłych.

Komentarze

  • 6
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    jak kolorowo ;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    kolorowo;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam, mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pysznie i fajnie kolorowo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    śmieszne i dobre :))
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    proste i fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !