Sposób przygotowania

Ogórki pokroić w drobniutką kostkę lub zetrzeć na tarce z dużymi oczkami,włożyć do rondla,zalać 1.5 litra wody,dodać kostkę bulionową i gotować do miękkości.Na patelni rozgrzać margarynę,dodać mąkę(ilość w zależności od gęstości sosu),przesmażyć,dodać do sosu energicznie mieszając i zagotować.Doprawić do smaku solą,pieprzem,cukrem i maggi.Sos posypać posiekanym koperkiem.Smacznego!

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Pycha.BArdzo fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Świetny :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    naprawde fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    ciekawy, musze spróbowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !