Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga z patelni grillowej Eli

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

olej roślinny 2 łyżki
koperek 1 łyżka
sól do smaku
olej do smażenia do posmarowania patelni
panga 3 sztuki
Czosnek suszony Prymat 1 łyżeczka
sok z cytryny 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Panga z patelni grillowej Eli

Umyte i osuszone papierowym ręcznikiem filety pokroić na mniejsze kawałki.Składniki marynaty dokładnie połączyć.Rybę posmarować marynatą i włożyć do lodówki na kilka godzin.Patelnię grillową posmarować olejem.Na rozgrzanej patelni smażyć rybę z obu stron.Smacznego!

Ja podałam rybę z sosem korniszonowym(przepis w mojej galerii).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magical66 27.09.2011 23:56
jak wyborowa to się skuszę
oliwkowa
oliwkowa 05.02.2011 21:30
Super ;)
Bart 01.02.2011 23:18
panga- jak każda rybka dobra i dobrze na talerzu wygląda
Islanzadi 18.10.2010 14:21
:) Super :)
Agnieszka172 31.08.2010 17:59
lubię ryby, a pangę szczególnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak