Sposób przygotowania

Umyte i osuszone papierowym ręcznikiem filety pokroić na mniejsze kawałki.Składniki marynaty dokładnie połączyć.Rybę posmarować marynatą i włożyć do lodówki na kilka godzin.Patelnię grillową posmarować olejem.Na rozgrzanej patelni smażyć rybę z obu stron.Smacznego!

Ja podałam rybę z sosem korniszonowym(przepis w mojej galerii).

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    lubię ryby, a pangę szczególnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    :) Super :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    panga- jak każda rybka dobra i dobrze na talerzu wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    jak wyborowa to się skuszę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !