Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

palmiera z ostrą papryką

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
pasta sezamowa 150 ml
papryczka chili 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: palmiera z ostrą papryką

płat ciasta rozkładam na desce przecinam na pół na każdym kawałku smaruję pastę i posypuję papryczką płat zawijam w rulonik i schładzam ok 15 minut następnie kroję w plasterki ok 1 cm grubości układam na blaszce wstawiam do piekarnika o temp 200 *c

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

melonik 16.06.2012 07:15
pychota
Kate131 13.08.2011 08:45
fajna przekąska
KasiaK90 03.08.2011 12:34
świetne
Juleczka20 08.06.2011 09:08
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak