Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

galaretka pomidorowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Żelatyna wieprzowa Prymat 1 opakowanie
sól, pieprz do smaku
zupa pomidorowa

Przepis i sposób przygotowania na: galaretka pomidorowa

do zupy dodaję żelatynę rozpuszczoną w gorącej wodzie mieszamy i doprawiamy do smaku metalową foremkę wykładam folią spożywczą przelewam masę i schładzam podaję pociętą w plasterki z sosem pesto i majonezem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 02.06.2011 12:01
ciekawa:)
Joanna108
Joanna108 15.11.2010 19:20
hm ... jak dla mnie to dość nowatorskie i odważne ... ale może się kiedyś skuszę ...
anja3107 15.07.2010 14:00
ciekawy przepis - wart wypróbowania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak