Sposób przygotowania

obraną cebulę pokroić w talarki.z mąki wymieszanej z proszkiem do pieczenia oraz jaja,śmietany i paru łyżek wody sporządzić ciasto o konsystencji kwaśnej śmietany.dodać sól i pieprz.talarki cebulowe obtoczyć w cieście i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor.usmażone racuchy osączyć na papierowym ręczniku i wstawić na 10 min do ciepłego piekarnika.podawać z sosem grzybowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    to coś dla mnie
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ja też jestem cebulowa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !