Przepis i sposób przygotowania na: Zupa zacierkowa z warzywami :
Podawać posypaną natką pietruszki .
2 marchewki,½ pietruszki,kawałek selera,1/3 białej części pora,2 cebule,kawałek białej kapusty ( taki jak z włoszczyzny ) | |
ziemniaki | 4 szt. |
pieczarki | 6-8 szt. |
olej słonecznikowy | 3 łyżki |
woda | 1,5 l |
natka pietruszki | 3 łyżki (posiekana) |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 szt. |
śmietana | 1/2 szklanki (słodkiej) |
mąka | 3/4 szklanki |
woda | 50 ml |
zacierka | |
czosnek | 2 ząbek |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: