Sposób przygotowania

Do mięsa dodać jajka,sól,pieprz,majeranek,czosnek,przyprawę do grilla i wyrobić.Na każdy patyk do szaszłyków nabijać czerwony pomidorek,pieczarkę,żółty pomidorek,cebulkę i jeszcze raz powtórzyć.Mięso podzielić na 6 części,rozpłaszczać na dłoni na kształt prostokąta,położyć szaszłyk i w około oblepić.Kebaby przełożyć na tacki aluminiowe,posmarować olejem i piec ze wszystkich stron aż mięso będzie miękkie i zrumienione.Zdjąć kebaby z grilla,odczekać kilka minut i podawać.Na talerzu wyjąć ostrożnie patyk i przekroić kebaba wzdłuż na pół.Wtedy ładnie widać co jest w środku.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Fajnie wygladaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Świetnie wygląda i pewnie jest przepyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Smacznie wygląda!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !