Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantne ziemniaki gotowane w bulionie.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

4 łyżki pokrojonego szczypioru.
bulion drobiowy 2 szt.
masło 2 łyżki
ziemniaki 8-10 szt.
Cebula suszona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantne ziemniaki gotowane w bulionie.

Ziemniaki ugotować w wodzie z dodatkiem kostek bulionowych. Odcedzić .Włożyć do garnka z ziemniakami masło. Posypać mini kostką cebulową i przyprawą do ziemniaków. Wymieszać potrząsając garnkiem. Na półmisku posypać szczypiorem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 21.07.2012 20:20
pycha
Agnik 20.04.2011 08:32
lubię takie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak