Lodówka

Sposób przygotowania

Przyprawę mieszamy z olejem rzepakowym, nacieramy nim karkówkę co najmniej 3 godziny przed pieczeniem. Po tym czasie wkładamy karkówkę do torebki lub rękawa do pieczenia. Pieczemy przez około 1,5 godziny w temperaturze 180 stopni. 15 minut przed wyłączeniem karkówki rozrywamy rękaw, aby karkówka nabrała chrupiącej skórki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    smacznie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    rewelacyjnie upieczona
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    uwielbiam to mięsko
  • 0
    dscf4893-2
    Opublikowano

    adelajda

    cos dla mojego męża !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ładnie rumiana pieczeń.
  • 1
    031
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczny kawał mięcha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !