Sposób przygotowania

Cebule i czosnek obrać, umyć i pokroić w kostkę. Cebulę w grubszą a czosnek w drobniejszą. Wątróbkę umyć, usunąć z niej białe błony i również pokroić w kostkę ( dość grubą ). Do miski wrzucić wszystkie składniki, wymieszać. Na patelni rozgrzać dość sporą ilość oliwy. Masę wątróbkową kłaść łyżką na patelnię i smażyć po około 3-4 minuty z każdej strony. Podawać z pieczywem lub ziemniakami i ogórkiem małosolnym lub kiszonym.

Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Bardzo ciekawy pomysł na moją ulubioną wątróbkę.
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    Mój starszy syn nie lubi wątróbki, więc wymyśliłam krajankę i wcina aż mu się uszy trzęsą
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę na swoim \"niewątróbkowym\" synku wypróbować ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wątróbkę każdą zjadam jak nic...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !