Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
ogórki kiszone 2-3 sztuki
cebula 1 główka
por 1 sztuka
majonez do smaku
sól, pieprz ziołowy PRYMAT do smaku
jajko ugotowane na twardo 3-4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczykiem

Jajka, ogórki, cebulę oraz pora pokroić w drobną kosteczkę; dodać do tego tuńczyka. Całość wymięszać z majonezem. Doprawić solą i pieprzem. Pasta jest doskonała na kanapki na śniadanie. Jeżeli ktoś lubi to może poeksperymentować i dodać do niej groszek lub kukurydzę. Życzę smacznego:-)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 26.05.2011 10:11
uwielbiam ją
Margo1 26.05.2011 10:11
uwielbiam ją
Monika192 21.01.2011 15:13
pyszności
aga130982 03.11.2010 09:41
pycha
stokrotka 01.11.2010 10:24
super pasta, smaczna
Katarzyna/kate1980 03.10.2010 09:51
super
TyTaN 29.09.2010 13:54
robię podobna
Patrycja40 14.09.2010 12:00
super
ana00 31.08.2010 08:03
uwielbiam pasty ;)
Agnieszka191 27.08.2010 19:28
nie przepadam za rybami ale pzrepis warto zachować
pauluna
pauluna 24.08.2010 16:04
pycha
pauluna
pauluna 24.08.2010 16:04
pycha
aga130982 24.08.2010 08:14
musi być dobra
RenataZ-et 23.08.2010 21:05
Lubię wszystkie pasty z tuńczyka, ta na pewno również jest pyszna!
Monika193
Monika193 23.08.2010 19:40
wspaniała
plocia 23.08.2010 11:18
tak zwane - niebo w gębie
iknkirke 22.08.2010 17:35
czasami taką robię
marzencia2007 27.07.2010 11:23
lubie takie pasty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak