BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Serca umyć i pokroić wzdłuż na cztery części.
Marchew i cebulę obrać, umyć i pokroić: cebulę w piórka a marchew w talarki.
Kapustę pokroić w kostkę.
Na patelnię wlać oliwę, podgrzać i podsmażyć serca, dodać cebulę i marchew i dalej podsmażać od czasu do czasu mieszając.
Podlać wodą, dodać koperek i dusić do miękkości.
Doprawić do smaku.
Zagęścić sos mąką ziemniaczaną rozmieszaną z odrobiną wody.
Zagotować.
Podawać z kaszą.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    misia53

    Lubię podroby drobiowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    darus

    ja też ;-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !