Sposób przygotowania

Drożdże rozrobić z odrobiną mleka. Dodać pozostałe składniki i dokładnie wymieszać.
Odstawić do wyrośnięcia.
Na patelni rozgrzać oliwę. Kłaść na patelnię łyżką niewielkie placuszku i smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać z truskawkami ze słoika lub dowolnymi owocami ( mogą być z kompotu lekko zmiksowane ).

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    nie daje octu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    chyba dużo ich wychodzi z tego przepisu
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    swietne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !