Sposób przygotowania

Młoda cukinia nie wymaga obierania, wystarczy ją umyć i osuszyć. Pokroić w krążki, z małej cukinii nie trzeba wykrawać miękiszu środka, w średniej możemy wyciąć. Przyprawiamy z obu stron i odstawiamy na około 30 minut. Delikatnie obsypujemy mąką i panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Od razu podajemy. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    musza być pyszne ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    smakowicie to wygląda. daję smacznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    bardzo dobre, polecam
  • 0
    237120_kobieta_kolorowe_paznokcie_manicure_kubek
    Opublikowano

    Kuchenka

    na pewno zrobię w przyszłosci, ładnie wyglądają
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    dziś robiłam takie same :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !