Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana kuskusem i ciecierzycą podana z sosem bazyliowym
Sos: Wszystkie składniki miksujemy na gładką masę. Paprykę podajemy z sosem.
kostka drobiowa | 1 szt |
ciecierzyca | 1 puszka |
szpinak świeży | 1 szklanka |
ser feta | 125 g |
oliwa | 1/4 szklanki |
sól, pieprz | 1 do smaku |
sos | - - |
bazylia świeża | 1 szklanka |
jogurt naturalny | 1 szklanka |
oliwa | 3 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
cukier | 1/4 łyżeczki |
sól, pieprz | 1/4 łyżeczki |
woda | 1/2 (gorąca) |
papryka czerwona | 3 szt |
kasza | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: