Sposób przygotowania

Kiełbasę i paprykę kroimy w kostkę, cebulę w w ćwierćplastry, ogórki w drobne paseczki a pieczarki w półplasterki. Następnie w garnku rozgrzewamy olej i podsmażamy kiełbaśe, później dorzucamy cebulę i dalej smażymy. Następnie podlewamy wodą i dorzucamy pieczarki paprykę i oórki i próżymy do miękkości dolewając wody. Na koniec dodajemy sos cygański i keczup i czekamy aż się zagotuje.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    uwielbiam leczo
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !