Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gotowana fasolka szparagowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa kilka garści
masło
sól
Bułka tarta klasyczna Prymat
czosnek

Przepis i sposób przygotowania na: gotowana fasolka szparagowa

Fasolkę ugotować do miękkości w lekko osolonej wodzie. Następnie na patelnię dodać ząbek czosnku i podsmażyć go na maśle dodać bułkę tartą i chwilę podsmażyć. Wyłożoną na talerz fasolkę polać bułką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KOBRA 05.06.2012 14:24
pyszne
adam1f 13.02.2012 16:53
dobre
Mirka-Ludomila 02.01.2011 23:42
lubię fasolkę z bułka tartą:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak