Sposób przygotowania

Ryż ugotować 20 minut w lekko osolonej wodzie. Następnie odsączyć i dodać ocet i zostawić do wystygnięcia. Rozłożyć na macie bambusowej listki z alg i wyłożyć na nie ryż. Następnie wyłożyć kawałki awokado i wędzonego łososia. Zrolować i podzielić na mniejsze kawałki. Od razu podawać. Polewać sosem sojowym i smarować pastą wasali. Jeść od razu cały kawałek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    cały zestaw do wykonania sushi kupiłam w Biedronce oferta jest ważna do 18 lipca
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Wygląda wspaniale-bardzo profesjonalnie! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    o dziękuję przyznam się, że po raz pierwszy to robiłam. jednak nie było się czego bać to jest bardzo proste.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Ślicznie wygląda, ale to jedzonko nie dla mnie...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia49

    a ja uwielbiam sushi :) i zazwyczaj kupuję gotowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Tez mnie korci zeby zrobic cos podobnego -super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    muszę wypróbować:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ładne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !