Sposób przygotowania

Buraki wyszorować, ugotować albo upiec w piekarniku - 30-45 min. w zależności od wielkości. Ostudzić, obrać ze skórki. Cebulę obrać, pokroić dość drobno. Czosnek przecisnąć przez praskę. Buraki i ogórki zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach, dodać cebulę, czosnek i koperek. Doprawić olejem i przyprawami. Schłodzić przed podaniem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Z ogórkami jeszcze nie robilam, pomysl jest ciekawy!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To by mi smakowało :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !