Sposób przygotowania

1. Ugotować każdy budyń osobno wg przepisu na opakowaniu (dodaję trochę mniej mleka niż jest napisane na opakowaniu)
2. Najpierw do pucharków (na około 6-7 pucharków) wlać budyń malinowy, następnie czekoladowy, a na końcu wiśniowy.
3. Schłodzić. Przed podaniem polać syropem malinowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    lukoszek88

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Pyszny ten deser:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    prosty i smaczny deserek:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !