Sposób przygotowania

Papryki i cebulę oczyścić, pokroić w ćwierć krążki. Parówki obrać z osłonek, przekroić w poprzek na 3 kawałki i każdy z nich naciąć na końcach 2-3 razy na krzyż. W rondlu rozgrzać olej, dodać cebulę, zeszklić, dodać paprykę, smażyć chwilę, dodać koncentrat i ok. 1/2 szkl. wody. Doprawić solą, szczyptą cukru i papryką. Dodać parówki i dusić 15-20 min.. Podawać posypane szczypiorkiem, z dodatkiem pieczywa albo z ryżem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Wyglądają bardzo smacznie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    jak leczo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    lubię paróweczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !