Sposób przygotowania

Jaja umyć, ugotować na twardo, ostudzić w zimnej wodzie, obrać ze skorupek. Każde przekroić na pół i ułożyć na talerzu czy półmisku wypukłą stroną do góry. Majonez wymieszać ze śmietaną, chrzanem, doprawić solą, pieprzem i ew. sokiem albo octem, wymieszać dokładnie. Sosem polać jaja i przybrać gałązkami zieleniny.

Komentarze

  • -1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    wyglądają ciekawie
  • 1
    img_20161006_081029_814
    Opublikowano

    Smaczna_B

    każdy umie coś takiego zrobić , rewelacja to nie jest
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    Smaczna_B, jesteś pewna, że każdy umie ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !