Sposób przygotowania

Kukurydzę odcedzić z zalewy. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w kostkę. Marchew oczyścić, zetrzeć na tarce jarzynowej na wiórki. Dymkę oczyścić i posiekać, cebulki w cienkie pół krążki, szczypior drobno. Koperek opłukać, posiekać. Sałatę pokroić w paski. Wszystkie warzywa przełożyć do misy, wymieszać Olej połączyć z octem winnym, doprawić solą, cukrem, pieprzem i ziołami, dokładnie wymieszać. Przygotowane warzywa polać sosem na krótko przed podaniem, wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    mega kolorowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    kolorystycznie i zdrowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    witaminki w jednej sałatce
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Proste a smaczne,kolorowe i pełne witamin.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    witaminowa bomba :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    ciekawa koncepcja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !