Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej z czosnkiem

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dkg kiszonej kapusty 30-50
marchewka 1
jabłka 1/2
ząbki czosnku 3-4
cukier do smaku:

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej z czosnkiem

Kapustę przesiekać na drobniejsze kawałki. Marchew oczyścić i zetrzeć na tarce jarzynowej na wiórki, zetrzeć także jabłko bez skórki - dodać do kapusty. Ząbki czosnku obrać, przecisnąć przez praskę, wymieszać z olejem, dodać do kapusty, doprawić odrobiną cukru, wymieszać dokładnie i odstawić na min. 30 min. do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pawelek180844 25.05.2012 15:46
mmmm!
wiola333 20.05.2012 10:59
pycha
Agnik 24.07.2011 16:22
robię podobną
ewelina/bunia 20.02.2011 21:08
mnam
Dorota71 18.09.2010 13:25
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak