Sposób przygotowania

Kapustę przesiekać na drobniejsze kawałki. Marchew oczyścić i zetrzeć na tarce jarzynowej na wiórki, zetrzeć także jabłko bez skórki - dodać do kapusty. Ząbki czosnku obrać, przecisnąć przez praskę, wymieszać z olejem, dodać do kapusty, doprawić odrobiną cukru, wymieszać dokładnie i odstawić na min. 30 min. do lodówki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    mnam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    robię podobną
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    mmmm!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !