Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

Golonki gotujemy w wodzie z dodatkiem włoszczyzny,liścia laurowego i ziela angielskiego około 1 godz. Wyciągamy z wywaru,obsypujemy przyprawami,dookoła obkładamy kawałkami cebuli i pieczemy w piekarniku 0,5-1 godz. Podczas zapiekania golonki polewamy wywarem. Podajemy z kiszoną,zasmażaną kapustą. Pycha!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    coś dla mego męża :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    nie ma to jak słuszny kawał dobrego mięska:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pola5

    uwielbiam golonki :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    polecam! Naprawde pyszne :)
  • 1
    dscf4893-2
    Opublikowano

    adelajda

    ciś dla mojego męża i syna ! super !
  • 1
    original
    Opublikowano

    romanrafal

    kocham to,rewelacja,palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    To coś dla mnie :) uwielbiam goloneczki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !