Sposób przygotowania

Jaja umyć, ugotować na twardo, ostudzić w zimnej wodzie i obrać ze skorupek. Każde przekroić na pół. Majonez wymieszać z musztardą, sokiem z cytryny, doprawić solą i pieprzem ziołowym. Polać sosem jajka i posypać całość szczypiorkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sundaytn

    pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !