Sposób przygotowania

Ryż gotujemy wg przepisu na opakowaniu, studzimy. Tuńczyka odelwamy z oleju i sosu własnego, rozdrabniamy. Kukurydze odcedzamy. Ogórki, paprykę oraz szczypiorek kroimy drobno. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą, dodajemy przyprawy i majonez (2-3 łyżki)

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Podoba mi się Twoja wersja sałatki z tuńczykiem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aida

    bardzo dziękuje :) ... choć zdjęcie jest ubogie bo nie widać papryczki, szczypiorku i ogórków...ale tak czy siak jest smaczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Nie jadłam w takiej wersji tuńczyka, ale brzmi i wygląda bardzo zachęcająco!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    tak jak napisałam proszę nie sugerować się fotką tylko przepisem, bo na focie zabrakło kilku składników :) ale sałatka smaczna :)
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Robię podobna ale daję1 puszkę tuńczyka na 1 torebkę ryku :)
  • 4
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo ładnie i pomysłowe podanie
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    emilia11

    ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !