Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Muszle – lekki podwieczorek wakacyjny

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bita śmietana
jagody 200 g
maliny świeże 200 g
sos karmelowy
makaron muszle 0,5 opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: Muszle – lekki podwieczorek wakacyjny

1. Makaron muszle ugotować na miękko w pocukrowanej wodzie.
2. Napełnić bitą śmietaną
3. Ozdobić jagodami i malinami
4. Całość polać sosem karmelowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia47-47 20.11.2010 19:43
znakomite :P
Małgorzata112 16.07.2010 20:57
ale fajny przepis, zrobię dzisiaj dzieciom!
Zofia12 14.07.2010 09:03
Bardzo fajne te muszle!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak