Sposób przygotowania

Cebulkę kroimy w kosteczkę i smażymy na tłuszczu. Jajka ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Do jajek dodajemy usmażoną cebulkę oraz 1 łyżkę bułki tartej. Szczypiorek drobno kroimy, łączymy z jajkami. Słonecznik prażymy na delikatnie natłuszczonej patelni. Mieszamy go z resztą składników, wbijamy do tego surowe jajko, przyprawiamy i mieszamy tak by powstała jednolita masa. Formujemy kotleciki, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    niedługo robię małe przyjęcie z pewnością zrobię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !