Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z chipsów

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki konserwowe 5
tuńczyk kawałki w oleju 2 puszki
cebule 4
orzechy włoskie 1 szklanka
sól
chipsy 1 paprykowe

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z chipsów

Cebulę obieramy, kroimy w drobną kostkę i parzymy. Orzechy i ogórki kroimy w kosteczkę i wrzucamy do miski. Dodajemy cebulę, tuńczyka wraz z olejem. Mieszamy. Na końcu dajemy pokruszone chipsy i doprawiamy sałatkę do smaku. W razie suchości dodać oleju. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

30.12.2013 21:06
Zrobiłam... Najpierw smak wydaje się dosyć "egzotyczny" a potem nie można przestać jeść. :D
30.12.2013 16:22
Zrobiłam, spróbowałam i chociaż pierwsze wrażenie dosyć intrygujące, to potem nie mogłam przestać jeść. :D
Bożena13 01.06.2012 20:58
pomysłowy przepis;;) bardzo ciekawe połączenie wszystkich składników;)
bietka 05.05.2012 12:13
ciekawy przepis
A_gucha 19.04.2012 09:27
bardzo ciekawy przepis... jak tylko przestanę karmić piersią to wypróbuję...
agata1722
agata1722 24.05.2011 17:38
pierwszy raz coś takieoi widzę muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak