Sposób przygotowania

Pieczarki i cebule grubo posiekac i podsmazyc na oleju.Umyte mieso kroic tak aby powstaly płaty.Mieso posmarowac twarozkiem z suszonymi ziolami.Nastepnie ułozyc pieczarki.Mieso zrulowac.Dodac przyprawy wedle uznania.Piec ok 1 h w 175 stopniach.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    super
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    tomcio

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    ciekawie brzmi, na pewno zrobię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Znakomity przepis.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !