Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś indyka faszerowana pieczarkami

3.0
(13)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 150 dag
cebula dymka ze szczypiorkiem pęczek
olej 4 łyzki
sól, pieprz do smaku
pierś z indyka 1,5 kg
twarożek 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś indyka faszerowana pieczarkami

Pieczarki i cebule grubo posiekac i podsmazyc na oleju.Umyte mieso kroic tak aby powstaly płaty.Mieso posmarowac twarozkiem z suszonymi ziolami.Nastepnie ułozyc pieczarki.Mieso zrulowac.Dodac przyprawy wedle uznania.Piec ok 1 h w 175 stopniach.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 23.05.2011 21:59
Znakomity przepis.
Marta98 06.02.2011 21:12
super
Agnieszka191 15.09.2010 20:37
ciekawie brzmi, na pewno zrobię
tomcio 18.08.2010 17:08
mniam
Maryś1 02.08.2010 09:25
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak