Sposób przygotowania

Z kromek chleba należy odkroić skórkę w taki sposób aby miękka część chleba miała kształt kwadratu. Na patelni rozgrzewamy odrobinę oliwy i podsmażamy na niej chleb wraz z plasterkami boczku. Na talerzach rozkładamy chlebowe tosty, na tostach kładziemy boczek. Na oliwie smażymy jajka sadzone, posypując je delikatnie solą i pieprzem. Usmażone jajka kładziemy na boczku. Na talerzykach obok tostów z jajkami kładziemy po plasterku pomidora i ogórka. Od razu podajemy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszne śniadanko
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna propozycja na śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !