Sposób przygotowania

Do dzbanuszka wsypać kawę i zalać wrzątkiem, odstawić pod przykryciem na 5 minut. Po tym czasie kawę przelać do filiżanek lub ozdobnych szklanek, na wierzchu kawy ułożyć po dwie łyżki bitej śmietany, posypać czekoladą i polać sosem miętowym.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dagmara10

    Ohh...mniam.Juz mi slinka cieknie na sama mysl.Jestem wielbicielka kawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zachęca :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyśmienita :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Oj, ja poproszę o taką kawkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !