Sposób przygotowania

Grzyby oczyszczamy i myjemy.Kroimy.Wkladamy do gotujacego sie bulionu.Dodajwmy umyta,obrana i drobno pokrojona marchewke.Gotujemy do miekkosci.Nkoniec wlewamy smietane i wsypujemy koperek.
Mozemy podawac z makaronem

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Tetiana

    pyszna!!!! wygląda rewelacyjnie! zrobię ja na Święta-podam z makaronem!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    uwielbiam zupy grzybowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    lubię to
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !