Sposób przygotowania

Naczynie żaroodporne wysmarować masłem i wyłożyć ciastem francuskim. Podpiec przez ok.8min. Szpinak podsmażyć z ząbkiem czosnku.Na podpieczone ciasto wyłożyć szpinak,pokrojonego na kawałki łososia i wcześniej podsmażone na oliwie krewetki. Z jajka i śmietany zrobić kogel-mogel, dodać zioła i przyprawić do smaku.Zalać masą szpinak,łososia i krewetki.Dodać fetę i pomidory. Zapiekać przez 15min w 180C, po tym czasie na sam wierzchu ułożyć plastry sera żółtego i tak jeszcze piec przez 5-10min.
Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda niezwykle apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Smakowicie wygląda ta zapiekanka, podoba mi się ten przepis!
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    BeataJ

    jak zwykle wspaniałe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    elficzna

    ale cudnie i smacznie wygląda..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !